Auteur Topic: Eerste Hulp Wiki: Online naslagwerk over Eerste Hulp  (gelezen 5001 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

ehwiki

  • Forumlid.
  • ***
  • Berichten: 1
Gepost op: 09 november 2011, 16:15:20
Iedereen kent Wikipedia als een gratis toegankelijke encyclopedie met een veelvoud aan informatie over diverse onderwerpen. Op het gebied van Eerste Hulp is op het internet veel informatie te vinden en de laatste jaren zijn er veel nieuwe opleidingen gestart. Er is echter geen compleet en gratis toegankelijk naslagwerk te vinden over Eerste Hulp, terwijl veel eerstehulpverleners en BHV'ers graag meer willen leren en nazoeken.

Om hier aan tegemoed te komen is een groep instructeurs, verpleegkundigen en artsen gestart met een nieuw project, namelijk de ‘Eerste Hulp Wiki’. Deze Wiki heeft als doel om een gratis naslagwerk over Eerste Hulp te zijn, voor iedereen toegankelijk. Daarnaast kan iedereen bijdragen aan de Wiki om zo de informatie constant te laten groeien en aan te passen aan ervaringen uit de praktijk en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Eerste Hulp. De informatie op de Eerste Hulp Wiki wordt door een redactieraad van instructeurs en artsen gecontroleerd.

Graag nodigen wij een ieder uit om de Wiki te bezoeken, gebruik te maken van de informatie en vooral om ook zelf bijdragen te leveren. De Wiki groeit nog iedere dag en hopelijk kunnen we ook jouw bijdrage tegemoed zien. Welkom!

De Wiki is te bezoeken via: www.eerstehulpwiki.nl. Vragen of suggesties? Stuur een e-mail aan: info@eerstehulpwiki.nl.