Integrale brandveiligheid & bedrijfshulpverlening
Auteur Topic: Nieuwe website stichting Fire & Safetyfora  (gelezen 4694 keer)

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

Offline BHVforum

  • BHV Forumlid
  • Berichten: 631
  • Geslacht: Man
  • Bijna Helemaal Vergeten
    • Stichting Fire & Safetyfora
Nieuwe website stichting Fire & Safetyfora
« Gepost op: 07 april 2014, 10:31:13 »
Beste leden,

Met trots presenteren wij de nieuwe website van de stichting Fire & Safetyfora. De stichting heeft een tweetal internetfora onder haar beheer, het Brandweerforum en het Bedrijfshulpverleningforum (BHVforum). De website is uitgerust met een responsive design en beschikbaar voor meerdere mobiele devices. Wij hopen u hiermee een goed beeld te geven van onze activiteiten en werkzaamheden. Wilt u adverteren, doneren of vrijwilliger worden, twijfel geen moment en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Wij verwelkomen jou graag op onze nieuwe website: http://www.firesafetyfora.nl

Adverteren
De stichting Fire & Safetyfora is een non-profit organisatie die door vrijwilligers in stand word gehouden. Zoals met elk vrijwillig initiatief zijn hieraan kosten verbonden. De medewerkers zetten zich geheel belangeloos in, maar de kosten voor het in stand houden van dit initiatief lopen wel op. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven en mensen die ons initiatief willen steunen zodat we de fora nog lange tijd kunnen blijven onderhouden. Speciaal ter gelegenheid van de lancering van onze nieuwe website geven wij 25% korting aan bedrijven welke voor 14 april reageren en een advertentieruimte bij ons afsluiten.

Donateurs
Zoals beschreven zijn wij een stichting zonder winstoogmerk en alle gelden moeten geïnvesteerd worden om de stichtingsdoeleinden te verwezenlijken. Jouw donatie komt volledig ten goede aan onze stichting en hun fora. Jouw donatie kan anoniem en discreet. Naast de advertentieinkomsten die wij genereren via de fora zijn wij afhankelijk van donateurs en blijft dit een cruciaal onderdeel om onze activiteiten te kunnen blijven financieren. Op onze nieuwe website kunt u lezen over de mogelijkheden om ons initiatief te steunen.

Vrijwilligers
De medewerkers zetten zich geheel belangeloos in en zijn actief op het Brandweerforum en/of het BHVforum. Heb jij raakvlak met de brandweer en/of BHV en wil jij jouw kennis uitbreiden? Wij zijn altijd geïnteresseerd in mensen die ons initiatief willen steunen. Heb jij voldoende tijd beschikbaar en bent jij van mening dat wij jouw diensten uitstekend kunnen gebruiken? Via onze nieuwe website kunt u zich eenvoudig aanmelden als vrijwilliger bij onze stichting.

Heb je vragen, ideeën of suggesties, wil jij de stichting helpen door jezelf in te zetten als vrijwilliger, donateur worden of adverteren? Stuur ons een e-mail of neem contact met ons op via onze nieuwe website.


Met vriendelijke groet,

Bestuur Fire & Safetyfora

visitors can't see pics , please register or login
Het bedrijfshulpverleningforum wordt beheert door de stichting Fire & Safetyfora - www.firesafetyfora.nl