Auteur Topic: Brand isolatie materiaal “patat fabriek”  (gelezen 7185 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

spruitje11

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 315
Gepost op: 02 november 2011, 01:40:06
Brand isolatie materiaal “patat fabriek”
di, nov 1, 2011
Nieuws
 OOSTERBIERUM - Brandweer Franeker werd maandagavond om 22:53 gealarmeerd voor een “brand gebouw” aan de Lidlumerwei te Oosterbierum.
Het bleek te gaan om Lamb Weston Meijer. In de volksmond de patat fabriek. De brandweer die snel ter plaatse was, werd uitstekend opgevangen door de perfect georganiseerde BHV organisatie. Overal stonden goed herkenbare BHV-ers, die de brandweer snel naar de plaats van de brand konden begeleiden.
In het pand bleek het te gaan om de grote bakoven, waar lekkende vloeistoffen er voor gezorgd hadden dat de isolatie materialen er om heen begonnen te smeulen. Wat weer gepaard ging met rook ontwikkeling.
Uit voorzorg is de bakoven, gevuld met 6000 liter frituurolie geleegd en heeft de brandweer de smeulende materialen, onder dekking van een one seven straal verwijderd. Na anderhalf uur was de klus geklaard en konden de Brandweer,de BHV-ers en de Hoofd BHV-er Harry Lautenbach terug kijken op zeer goed verlopen samenwerking. En kon de brandweer terug keren naar hun kazerne.
visitors can't see pics , please register or login

Bron: www.regionoordwestfryslan.nl
Als je de hitte niet kunt verdragen, blijf dan buiten BHV